Onze bijdrage aan Galileo

Onze bijdrage aan Galileo


Als tiener zat ik 's avonds vaak voor de televisie en keek naar Galileo. De show fascineerde me en het kijken ernaar werd een soort ritueel. In de huidige door crises geteisterde tijden wilde Galileo een aantal bijdragen leveren over crises. Dus kwamen ze onze online winkel notfallrucksack.net tegen en besloten ons ook te schrijven. Omdat ik altijd al fan ben geweest van de show, was ik erg blij. En ik was verrast. Wie had ooit gedacht dat ik op een dag deel zou uitmaken van het Galileo-universum?

We hebben alles besproken en het team is naar ons in Brandenburg afgereisd. Het zou gefilmd worden in het bos van mijn oma. Het idee was om de Premium noodrugzak te testen. Samen met presentator Vincent Dehler hebben we de inhoud van de rugzak uitgebreid getest. Alles wat je nodig hebt om te overleven zit in hem. Aan de vier belangrijkste voorwaarden: water, voedsel, onderdak en vuur kan met deze rugzak worden voldaan. Deze omvatten bijvoorbeeld een waterfilter, een bijl en een hamer, een LED-koplamp, een BP-ER militair noodvoedsel en ook een slaapzak. Aan het einde van de dag sliepen Max, de presentator en ik in onze zelfgemaakte schuilhutten.

Mijn persoonlijke passie, filmen, herinnerde me eraan hoe belangrijk het is dat de filmploeg voldoende wordt voorzien van water en voedsel, zodat je de stemming gaat niet naar de klote. Dus ik zorgde ervoor dat dit niet gebeurde voordat ik ging filmen. Toen het filmen was voltooid, was er een groot premièrefeest. Zowel het Galileo-team als ons team en onze gezinnen waren aanwezig.


Om u een visuele indruk te geven van hoe het geheel er uit heeft gezien, bent u van harte welkom om de foto's te bekijken die zijn gemaakt tijdens de opnames en het premièrefeest.

Klik hier voor het artikel: https://youtu.be/qDpT_6WNfwA?t=328

 

Terug naar blog